Maandag 3 december a.s Dorpscontact in ` Reghthuys Westzaan 
Hierbij ontvangt u de uitnodiging de vergadering op maandag 3 december  2018 in de Wezenzaal  van ‘t Reght Huys te Westzaan aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

Download notulen notulen 5 november 2018 dorpscontact (1)

Wij verwelkomen u met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje eigengemaakte appeltaart of een plakje zelf gemaakte cake.Voor nieuwkomers ligt er bij binnenkomst het adresboekje van de commissie Dorpscontact Westzaan zou u dit willen invullen?Tijdens de vergadering laten wij ook nog een lijst voorbijgaan waarop wij u verzoeken uw naam en graag duidelijk uw email adres te vermelden.Wij houden u voor zover mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in Westzaan.

Wilt u liever per post geïnformeerd worden kan dit uiteraard ook maar realiseert u zich wel dat dit geld kost voor de commissie Dorpscontact.U kunt uw gegevens direct of op een ander moment aan het secretariaat doorgeven.Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u alle correspondentie via het email adres of per post naar de commissie Dorpscontact sturen.Wij gaan ons best doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.Na afloop van de vergadering nodigen wij u uit voor een hapje, een drankje en er is nog voldoende gelegenheid om na te praten.De volgende vergadering van de commissie Dorpscontact is op 3  december  2018 aanvang 20.00 uur in de Weeskamer van ‘t Reght Huys.

       Na afloop van de vergadering is er voor iedereen nog een hapje en een drankje verzorgd door de Commissie Dorpscontact. Wij zien u graag terug op de eerstvolgende vergadering op 3 december

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid Jahn , Secretaris commissieDorpscontact Westzaan Kerkbuurt 40 1551 AE Westzaan.
Telefoon: 075 – 6153348 of mobiel 0617171793 , E-mail : dorpscontactwestzaan@kpnmail.

 

DORPSCONTACT WESTZAAN

Wij zien u graag op de nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2019 in samenwerking met de Westzaanse Gemeenschap, de eerstvolgende vergadering is dan pas weer op 4 februari 2019 de daarop volgende vergadering is dan op 4 maart 2019

__________________________________________________________________________________________                           

AGENDA                        

Vergadering 3 december 2018

  1. Opening van de vergadering
  2. Welkom aan de sprekers voor deze vergadering
  3. Verslag vorige vergadering opgemaakt door Carla van den Puttelaar
  4. Mededelingen + ingekomen stukken
  5. Verrassing!!!
  6. Zaans Maritiem, een werkgroep van de vereniging Zaans Erfgoed, komt een  verhaal vertellen over de scheepsbouw in de Zaanstreek tijdens de Gouden Eeuwen de betekenis daarvan voor de Zaanse en Nederlandse economie van toe. Zij  zullen ook ingaan op hun plannen om een historische scheepswerf in Zaandam te realiseren waarop de fluitschip gebouwd gaat worden. Het fluitschip was in de Gouden eeuw de meest gebruikte vrachtvaarder die later ook voor de walvisvaart werd gebruikt.
  7. Denise de Vries komt de laatste ontwikkelingen rondom de derde Westzaanse  Winter Fair vertellen. Dus heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden dan is dit het moment om het rechtstreeks aan Denise te vragen.
  8. Rondvraag
  9. Sluiten van de vergadering door de voorzitter

       Na afloop van de vergadering is er voor iedereen nog een hapje en een drankje verzorgd door de Commissie Dorpscontact. Wij wensen iedereen fantastische kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2019 toe.

     Wij zien u graag terug op de nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2019 in samenwerking met de Westzaanse Gemeenschap