Lambert Melisz Het bruist weer in de grote zaal

Datum: 29 juni 2022

Het bruist weer in de grote zaal
Op 8 maart was het zover. Velen hadden naar deze middag uitgekeken, want René Eshuijswas de muzikale gast. Het was als vanouds een geweldige middag. Wat heerlijk dat het allemaal weer kon. De paasbingo was een speciale gebeurtenis met al dat geel en de opkomst was grandioos.
En dan de klapper van de laatste dinsdagmiddagactiviteit in verband met de zomerstop: eenoptreden van het Kapiteinskoor. Het Kapiteinskoorstaat voor een feestje, en een feestje werd het. De zaal was vol en de stemming zat er bijhet eerste liedje al goed in. Dank jullie wel, Jan Slot en Wim de Graaf, voor het sponsoren van
deze mooie uurtjes.Die middag nam de stichting ook afscheid van twee trouwe vrijwilligsters. Om persoonlijke redenen kunnen zij zich helaas niet meer inzetten.

Zomeractiviteiten
Het jaarlijkse uitje is gepland op 29 juni en de bewoners van Lambert Melisz hebben hier bericht van gekregen. Mensen van buiten kunnen,mits er nog plaats is, zich bij de receptie aanmelden.
Op 30 augustus is er het Samen Zomeren en reken maar dat ook dat weer een geweldige dag wordt. Het wijkrestaurant en de koffie-uurtjes gaan de hele zomer door. Tai chi en stoelyoga zijnkortgeleden weer begonnen. Mensen, kijk regelmatigop het prikbord in de hallen waarop alle informatie staat.

Marion Bruins

Bezoeken: 146