Koningsdag wordt weer fantastisch!

Datum: 27 april 2022

Deze Koningsdag wordt weer fantastisch!

Wij organiseren Koningsdag in Westzaan namens de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met Dorpscontact Westzaan.

Vele handen maken licht werk.

Wij rekenen zoals vanouds op een grote opkomst en dit feest wil toch niemand missen. En natuurlijk halen wij weer alles uit de kast om ons dorp zo perfect mogelijk te presenteren. De uitgangspunten en het hoofddoel van het Oranje Comite is dat de Koningsdag feestelijk, respectvol maar vooral veilig verloopt.

Er zijn in de Kerkbuurt voldoende vrijmarktplaatsen voor “de Grote Kerk” op de monumentale begraafplaats, op de plek waar de visboer op de vrijdagen staat en op het grasveld achter ’t Reght Huys. Voor de kleinste kinderen zijn er diverse attracties en voor de iets oudere kinderen hebben wij ook voor vertier gezorgd. Voor een ieder wat wils.

Bij ons op de braderie en de vrijmarkt kunt u bijzondere verrassingen verwachten. Het Oranje Comite is al druk bezig met de voorbereidingen om een stijlvolle, eigentijdse maar zeker een bruisende dag te organiseren waar iedere Westzaner trots op kan zijn.

Op deze dag mogen kraamhuurders, Foodtrucks, Muziek, Vrijwilligers, Slingers, Ballonnen, Vlaggen, Snoeren, Kabels maar vooral ook de bezoekers niet ontbreken. Diverse andere voorzieningen voor de festiviteiten zijn belangrijk en zijn onontbeerlijk om ons dorpsfeest te laten slagen.

Ook is er zoals vanouds onze DJ Jamie die de muzikale omlijsting bij ’t Reght Huys voor ons verzorgd. Ook de inwendige mens daar wordt op diverse plaatsen goed in voorzien. Het belangrijkste is goed en droog weer en het enthousiasme van de Westzaners en de bezoekers die deze dag doet slagen.

Wilt u nog een kraam huren dat kan het inschrijfformulier kunt u HIER vinden. 

U kunt zich ook aanmelden op onze FB pagina 

Hierbij vindt u zich ook opgeven als vrijwilliger en inschrijven op de ‘klussenlijst’: klik HIER
 
P.S. Wij hebben nog handjes nodig voor op de dag zelf voor opbouw en aankleding braderie, vroeg in de ochtend – vanaf 07.00 uur. Daarnaast hebben we nog vrijwilligers nodig als verkeersregelaars (de hele dag door) en aan het einde van de dag, de afbouw.

Weergaven: 9