Kerstviering Samenwerkende Kerken

Datum: 17 december 2019

Kerstviering Samenwerkende Kerken

Op dinsdagmorgen 17 december vindt in Lambert Melisz weer de jaarlijkse kerstviering voor de oudere Westzaners plaats. Alle 70-plussers van West-zaan zijn welkom, kerkelijk of niet. De viering wordt georganiseerd door leden van de Doopsgezinde Gemeente, de Rooms-Katholieke Kerk, de Christe-lijke Gereformeerde Gemeente en de Protestantse Kerk. De viering begint om 10.15 uur, maar de koffie en thee staan vanaf 9.45 uur klaar.
Dit jaar doen de kinderen van groep 3/4 van cbs Wij-land mee aan de viering. U hoort een lezing over de geboorte van Jezus en een kerstverhaal. Ook worden natuurlijk vertrouwde kerstliederen gezongen, met Mw. Kurvink op de piano.
Alle 70-plussers krijgen ook dit jaar een kleine verrassing die gemaakt is door dagactiviteitencentrum De Zonnehoek en de kersteditie van de Elisa-bethbode. Bent u dit jaar 70 geworden of was u dat al, maar hebt u nog nooit een kerstpresentje van de kerken ontvangen, dan kunt u uw naam, geboorte- datum en adres doorgeven aan: Lina van der Blom, Overtoom 61, 1551 PD Westzaan, telefoon 075-6175 344 of e-mail secretarisdr@pgwestzaan.nl
We hopen in Lambert Melisz weer veel 70-plussers te verwelkomen. U komt toch ook? Voor diegenen die niet kunnen komen: alvast een fijne decembermaand, prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020.

Weergaven: 3