Kerstnachtdienst in Grote Kerk met Kia Singers

Datum: 24 december 2019

Kerstnachtdienst in Grote Kerk met Kia Singers

We verheugen ons dit jaar op de muzikale medewerking van de Kia Singers. ‘Kia’ is het Angolese woord voor licht. Met de naam Kia Singers willen de leden van deze Angolese gospelgroep aangeven dat ze een licht willen zijn dat afstraalt van het Grote Licht. Kia Singers vond zijn oorsprong ruim vijf jaar geleden in Angola. Momenteel trekken de leden zingend, spelend, maar vooral ook swingend door Nederland. Wat hen drijft is om door middel van hun optreden een getuige van Jezus Christus te zijn. Dat is hun bron, hun motivatie.

De groepsleden halen hun muzikale inspiratie uit de Amerikaanse negrospirituals. Maar in hun muziek zijn Afrikaanse, en dan met name Angolese, invloeden onmiskenbaar. Een optreden van de Kia Singers is inspirerend vanwege hun natuurlijke enthousiasme. En is muzikaal, vooral vocaal, een belevenis. De arrangementen van hun liederen schrijven ze zelf. Ook maken enkele zelf geschreven nummers deel uit van het repertoire van de Kia Singers.

Om alvast in de stemming te raken kunt u deze link gebruiken: https://webserver.pgwestzaan.nl/PGW/?service=kerstnachdienst-met-angolese-gospelgroep

Datum: dinsdag 24 december

Aanvang voorprogramma: 22.15 uur

Aanvang kerstnachtdienst: 22.30 uur

 

Uit de Wessaner

Bezoeken: 0