Jongwijs  voelt zich feestelijk bij Jongwijs.

Datum: 25 december 2022

Jongwijs  voelt zich feestelijk bij Jongwijs.

DE KERSTPLANNEN VAN JONGWIJS EN DE WATERRAAF
Iedereen is welkom! 🙂
Niet te geloven.. Vorig jaar rond Kerst waaide de decemberwind nog dwars door ons mooie Westzaanse monument-in-restauratie heen. We vierden Kerst nog met onze gasten op romantische bootjes kriskras dwars door Jachthaven Nauerna heen. Ons andere restaurant De Waterraaf openen mocht in lockdown tijden immers niet, maar bootjes verhuren en daar een Kerstdiner op bezorgen wel…
Wat zijn we blij dat het ernaar uitziet dat we Kerst waarschijnlijk (fingers crossed) heerlijk – voor het eerst – in Jongwijs mogen gaan vieren.
Heb je zin om Kerst te vieren à la Jongwijs en De Waterraaf, dan ben je van harte welkom bij één of meer van de volgende feestelijke mogelijkheden!
BIJ DE WATERRAAF
Op 25 en 26 december verwelkomen we onze gasten feestelijk in de prachtige haven, en bereidt chef Sepp een verrukkelijk 4 gangen Kerstmenu (47,50 excl. dranken). De Waterraven schenken er een speciale Kerstselectie aan wijnen en lokale bieren bij! Vorig jaar gaven onze gasten het Kerst(bootjes)diner een 9,4.
Meer info en reserveren: bit.ly/kerstwaterraaf

 
BIJ JONGWIJS
Op 24 december openen we de Kerst met een fijn drie gangen Jongwijs Kerstmenu (42,50 excl. dranken, vegan of vlees/vis). Op 25 en 26 december pakt chef Syl echt groots uit als nooit tevoren met een 4+ gangen diner voor Jongwijze fijnproevers en feestvierders (67,50 excl. dranken, vegan of vlees/vis).
Meer info en reserveren: bit.ly/kerstjongwijs

 
BIJ JOU THUIS!
Vier je Kerst (ook) thuis, maar wil je dan wel een vier gangen Kerstlunch of diner van restaurantkwaliteit op tafel kunnen zetten? Chefs Syl en Sepp bereiden voor Kerst een prachtig make-away Kerstdiner (of lunch), die je op 24 december bij De Waterraaf op kunt pikken voor thuisbereiding. De ingrediënten zijn mits gekoeld goed t/m 26 december! Vorig jaar, gaven onze make-away-bestellers hun thuisdiner een 9,1!
Meer info en bestellen: https://bit.ly/kerstthuis

 
KADOOTJE?
Wil je een fijn culinair kadootje geven met Kerst? Denk dan gerust ‘s aan een Jongwijs of De Waterraaf kadobon: te bestellen door naar jongwijs.nl of dewaterraaf.nl te gaan en daar rechtsonder op de (digitale) kadobon te klikken. Liever een kadobon op papier geven? Mail ons dan vooral op info@jongwijs.nl.
Wat je ook doet, laat komende Kerst een heerlijke tijd voor je zijn!
Bootjes-diner in Jachthaven Nauerna - De Waterraaf
 
 
YOUTUBE.COM

 
Bootjes-diner in Jachthaven Nauerna – De Waterraaf

Bezoeken: 117