Jaarlijkse kerstmarkt In Grote Kerk

Datum: 9 december 2017

Op 9 december wordt de jaarlijkse kerstmarkt weer gehouden. Van 10.00 tot 17.00 uur (één uur langer dan andere jaren i.v.m. de overloop naar de Westzaanse Winterfair). Het is voor de tiende keer, dus vieren we een lustrum. De elementen daarin zijn gezelligheid, muziek en uiteraard de deelnemers. Een groot aantal exposanten zorgt voor een zeer gevarieerd aanbod van prachtige (kerst)artikelen. Het gezellige centrum van de markt biedt volop gelegenheid voor enkele uurtjes bijpraten en genieten. Uiteraard met een grote keuze aan koffie met gebak en allerlei andere heerlijkheden.
De dag wordt ingevuld met veel gezelligheid en prachtige recitals op het mooie Flaes & Brünjesorgel (Dub de Vries, Jan Lienos en Joost Rijken
zullen allen een recital van 30 tot 45 minuten verzorgen). In de middag is er een sfeervolle medley van Kerstgerelateerde muziek door het koor van zangschool ‘La Cantate’. Zet dus de 9e december in uw agenda en kom.

Het goede doel dit jaar is het Protestants Koopvaardijwerk Amsterdam. Zij bieden een helpende hand aan en een thuis voor zeelieden die aan boord zijn van een schip in de havens aan het Noordzeekanaal. Ook worden de zeelieden ondersteund met hulpgoederen, waarbij de PKWA samenwerkt met de kringloopwinkel van de Nassaukerk. Door vrijwilligers de goederen te laten brengen worden er waardevolle contacten gelegd, die zeer op prijs worden gesteld.
Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Herman Veldhuizen (075-6280 674) of Peter Huisman (075-628 0057).De kerstmarktcommissie

Bezoeken: 13