Inloopavond Polder Westzaan maandag 30 augustus

Datum: 30 augustus 2021

Hoe ziet Polder Westzaan er uit in 2040? Wie werken, wonen en recreëren daar en op welke manier? Dat zijn vragen die in de Gebiedsvisie Polder Westzaan beantwoord moeten worden.

Provincie Noord-Holland en gemeente Zaanstad zijn voorjaar 2021 gestart met een proces om eind dit jaar te komen tot een gedragen, integrale toekomstvisie voor Polder Westzaan in 2040.  Samen met betrokken inwoners en belanghebbende partijen willen Noord-Holland en Zaanstad tot deze visie komen. Daartoe is er op maandag 30 augustus 2021 een inloopavond voor iedereen die een bijdrage aan deze gebiedsvisie wil leveren. Tijdens deze avond kunt u uw ideeën over de toekomst volop kwijt. Ook kunt u speeddaten met de leden van het projectteam. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan.

Aanmelden

Vanwege onzekerheid over welke coronamaatregelen er op 30 augustus gelden willen wij u vragen zich vooraf op te geven. Wellicht moeten we er een digitale bijeenkomst van maken. Daarnaast is er een maximum aantal mensen dat toegang kan krijgen tot de inloopavond. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar gebiedsvisiewestzaan@zaanstad.nl met vermelding van ‘Inloopavond Polder Westzaan’.

 

Weergaven: 0