In de Zuidervermaning Roon Staal met de 6e oktober tour “A New Door Opens”

Datum: 6 oktober 2018

Roon Staal met de 6e oktober tour “A New Door Opens”

Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en de 38-jarige zanger weet het publiek te raken met zijn stem, pianospel en teksten.Roon Staal heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel.

Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt of Weet Waarom Je Leeft, die diepgang geven aan het concert en onthullen waarom hij aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor studie Wijsbegeerte heeft gevolgd. Maar dit zijn versieringen in een breed repertoire door de Westerse muziek heen waarin klassieke stukken (Pie Jesu, Parelvissers, Panis Angelicus) worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond, Boudewijn de Groot.

Datum: Zondagmiddag 21 oktober 2018

Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.30 uur

Plaats: Zuidervermaning Westzaan, Zuideinde 233, 1551 EG Westzaan

Kaarten: € 15.-, afrekenen aan de zaal.

Reserveringen via: www.roonstaal.com of 06-30025992 of info@zuidervermaning.nl of 075-6318279

Zoals altijd is dit een concert bij kaarslicht en is er na afloop gelegenheid tot napraten met een drankje en een hapje.

Weergaven: 1