Huttenbouw 2022 bij de Kwaker in Westzaan

Datum: 22 augustus 2022

Huttenbouw De zomer komt eraan! ☀️🌻🍹🤿

Huttenbouw

Huttenbouw2020 afgelast En dat betekent dat we weer gaan huttenbouwen 🔨🔨🔨

Kamperen in Westzaan? Huttenbouw maakt het deze zomer voor alle kids mogelijk! De 47e editie van dit jaarlijks terugkomend zomerspektakel staat op 22, 23 en 24 augustus in het teken van kamperen. Vergeet je hamer en haringen niet, want wie bouwt straks de mooiste tent, eehmm… hut?
Inschrijven kan op donderdag 9 juni vanaf 19.00 uur in Dorpshuis De Kwaker. Zien we je daar?!
Ooh… ennuh, wist je al dat we dit jaar een heuse website hebben waar je de laatste nieuwtjes en foto’s kunt terugvinden van dit jaar? We gaan de site de komende weken verder vullen, maar neem gerust alvast een kijkje op www.huttenbouwwestzaan.nl.
Groeten, team Huttenbouw Westzaan 

Vóór het Pinksterweekend zijn op basisscholen De Kroosduiker en het Wij-land de flyers met meer info en de inschrijfformulieren uitgedeeld. Neem die laatste volledig ingevuld mee naar de inschrijfavond op donderdag 9 juni vanaf 19.00 uur. Samen met het gepaste inschrijfgeld van 20 euro p.p. Meer info vind je hieronder of op onze compleet nieuwe website www.huttenbouwwestzaan.nl

🙌😃

Wil je graag 1, 2 of 3 dagen meehelpen als hulpouder? Of vind je het leuk om mee te doen met de groep jeugdbegeleiders? Aanmelden kan via het formulier dat de kids hebben meegekregen of via Huttenbouw_Westzaan@hotmail.com.

Bezoeken: 257