Hilarisch Toneelstuk Rodianen In De Kwaker

Datum: 14 oktober 2018

Nog een enkel kaartje  beschikbaar voor de zondag 

De kaarjes voor de zaterdag zijn uitverkocht.

Het belooft dit weekend een echt dorps spektakel te worden. Tijdens 100 jaar Roda in het theater wordt er vergaderd, gekorfbald, vakantie gevierd en ook prille liefdes vinden bij deze sportclub nog altijd plaats. “Dat krijg je bij gemengd trainen, dan ontstaan er van die ‘botsinkies’,” aldus een van de spelers.
De voorstelling is niet alleen leuk voor (oud) leden van Roda, maar zeker ook een feest der herkenning voor iedereen die wel eens op kamp is geweest of binnen een team iets anders ondernomen heeft. 
De voorstelling van zaterdag 13 oktober is al een paar weken uitverkocht. Alleen voor zondag 14 oktober is nog een aantal plekken vrij. 
Kaarten zijn te koop bij Bakkerij Verhagen en Flowers bij Monica te Westzaan, aan de kassa bij dorpshuis De Kwaker of te bestellen via wkvroda.nl/jubileumtoneelstuk.

De Rodianen spelen een kleine 100 clubgenoten in de hilarische voorstelling Roda 100 jaar. Er wordt vergaderd, vakantie gevierd, maar vooral ook gekorfbald.
Dorpshuis De Kwaker, zaterdag 13 oktober 20:00 uur (uitverkocht), zondag 14 oktober 14:00 uur nog enkele plaatsen beschikbaar. Kaarten à € 10 bestellen via wkvroda.nl/jubileumtoneelstuk

 

Bezoeken: 16