Hahaha… kijk chefkok Syl nou verliefd kijken. Naar een bloem nota bene!
Hahaha… kijk chefkok Syl nou verliefd kijken. Naar een bloem nota bene!
Speciaal voor #ruitjesdag morgen heeft hij Westzaanse venkelbloemen geplukt. Die verwerkt hij in een speciaal 17de-eeuws gerechtje dat we jullie morgen graag laten proeven: gortepap. En dat is veel lekkerder dan het klinkt ![😉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t95/3/16/1f609.png)
![😉](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t95/3/16/1f609.png)
Zin om ook te proeven morgenmiddag? Reserveer i.v.m. corona-maatregelen dan nu even je (gratis) plekje via www.jongwijs.nl.
Meer info over Ruitjesdag en De Dag Van Westzaan: www.jongwijs.nl
Weergaven: 0