Gerard Alderliefste, in Het Regthuys Westzaan

Datum: 23 oktober 2020

Gerard Alderliefste, in Het Regthuys afgelast 

Helaas kan het concert van 23 oktober met Gerard Alderliefste niet doorgaan. Door de strenge aangepaste corona-regels durven wij het niet aan om 30 personen in de zaal van het ReghtHuys toe te laten. Gerard Alderliefste heeft al toegezegd het concert naar 27 november te verplaatsen mits de regels niet meer van toepassing zijn. Wij hopen dan ook dat iedereen die al een plaats heeft gereserveerd deze wil verzetten naar die datum. Wij zullen zoveel mogelijk iedereen per mail persoonlijk een bericht sturen en wij hopen jullie allemaal op 27 november gezond en wel te mogen verwelkomen bij dit concert!
Blijf gezond en tot de 27e november!
Commissie evenementen ReghtHuys

Gerard Alderliefste, u wel bekend, zal weer naar Westzaan komen om zijn repertoire te laten horen.

Middagvoorstelling  17:00-19:00.  
Avondvoorstelling 20.30 uur

Wat is er niet gezelliger dan met je beste vriendin, je moeder of je dochter op de vrijdagmiddag na het werk even te ontspannen onder het genot van een drankje en een hapje met daarbij nog een gezellige muzikant die ons komt vermaken.

Dan geeft Gerard in de avond een volwaardig concert waarbij ook weer de 1,5 mtr. afstand in acht moet worden genomen. Dat betekent dat wij u weer ontvangen in de grote zaal met zitplaatsen aan een tafeltje zoals ook bij het eerste evenement hierboven aangegeven. Om het ook hier weer in de hand te houden wordt tijdens de nazit een aangekleed borrel-arrangement aangeboden.

Wanneer?

  • Vrijdag 23 oktoer 20217.00 – 19.00 uur
    Avondvoorstelling 20.30 uur

Entreeprijs

            Middagvoorstelling 17,50 pp incl. Drankje + hapje

           Avondvoorstelling: 20,00 pp zonder drankjes + hapjes (geen pauze)  30,00 pp incl.2 drankjes + borrelplank (geen pauze) wel  nazit voor de borrel. 

contact

Het Reght Huys
Kerkbuurt 35
1551 AB Westzaan

Plan je route

meer informatie

 

 

Bezoeken: 7