Feestelijke Kerst Inn op 17 december 2022 in Westzaan

Wil Evers rechts

Datum: 17 december 2022

Feestelijke Kerst Inn op 17 december 2022 in Westzaan

In de kersttijd is Westzaan op zijn mooist. De huizen, straten en openbare gebouwen zijn prachtig versierd met talloze lichtjes, binnen en buiten in de tuinen staan de mooiste kerstbomen.
Dit jaar zal het in de Kerkbuurt extra feestelijk zijn, want op 17 december vanaf 15.00 uur organiseren de Grote Kerk en ’t Reghthuys gezamenlijk de “Kerst Inn”, met muziek, winterse dranken en hapjes, een tentoonstelling en mooie bijzondere, kerstproducten. Deze Kerst Inn vindt plaats in en rond de Grote Kerk, ‘t Reghthuys en op het plein voor ’t Reghthuys in de Kerkbuurt.
In de Grote Kerk en ’t Reghthuys zal van 15.00 tot 19.30 van alles te beleven zijn op muzikaal gebied. In de kerk is een kerststallententoonstelling te bewonderen en zullen kraampjes met exclusieve kerstgeschenken en -producten te bezoeken zijn. Ook komt er een levende kerststal voor de Grote Kerk en zullen foodtrucks op het plein voor ’t Reghthuys en in de Torenstraat voor gezellige reuring zorgen.
Het muzikale deel van deze Kerst Inn eindigt om 19.00 uur met een kerstsamenzang in de Grote Kerk waar iedereen aan mee kan doen en van harte welkom is.
Voor informatie: sandrakooke@gmail.com PR Kerst Inn
Kerst Inn 17 december, vanaf 15.00 uur in en rond De Grote Kerk, ’t Reghthuys en op het plein voor ‘t Reghthuys
 
Monica Ten Cate en 2 anderen