Er zijn nog enkele plekken vrij…Triathlon Zaanstad van 2019

Datum: 8 september 2019

Er zijn nog enkele plekken vrij…

We zijn bijna uitverkocht, we hebben alleen nog plek in de open serie voor 50 mannen, 25 vrouwen en nog maar 25 trio’s. Dit is fantastisch natuurlijk weer voor de eerste keer.We komen nu al op een totaal van 1450 atleten die deze dag de wateren en wegen rondom het vrouwenverdriet gaan bestormen.

Verder hebben we speciaal ruimte gemaakt voor de jeugd, de jeugdtop van Nederland staat aan de start.Op en rond het terrein is het niet alleen sport maar ook veel gezelligheid, een apart veld met foodtrucks en marktkramen, van onze sponsoren en leveranciers. Een hapje en het drankje ontbreekt dus niet. Het publiek wat hopelijk massaal op dit evenement afkomt zal zich echt vermaken, alle onderdelen zijn goed te zien en te volgen.
Het is de hele dag van 9:30 tot ongeveer 16:00 uur een rollercoaster aan gezelligheid en actie. Een DJ zal de hele dag voor toepasselijke muziek zorgen.

GROEN LICHT GEMEENTE ZAANSTAD…
Er was al een mondeling akkoord maar het is toch fijn om de vergunning officieel op papier te hebben.
Het Noord Hollands Dagblad sprong er bovenop en plaatse afgelopen zaterdag onderstaand artikel.

De teller staat inmiddels al op meer dan 900 ingeschreven atleten verdeeld over de verschillende waves.Het gaat dus snel maar er is nog plaats genoeg op het moment, inschrijvingen gaat eenvoudig via deze site (inschrijvingen)De Triathlon Zaanstad van 2019 zal dus echt groter dan ooit worden: vanaf 9.30 uur tot 15.30 uur zullen er naar verwachting meer dan 1500 triatleten van start gaan om hun 1/8 triathlon te volbrengen.
Uiteraard brengt dit veel extra uitdagingen met zich mee, dus zijn we druk bezig met zoeken naar sponsors en vrijwilligers. (zie pagina SPONSORS en VRIJWILLIGERS)
Het verwachte, omvangrijke deelnemersaantal zal verdeeld zijn over drie categorieën. De opbouw van het deelnemersveld ziet er dan als volgt uit:
1. Open races: minimaal vijfhonderd individuele deelnemers en trio deelnemers waarin ruimte is voor 400 individuele deelnemers en 50 trio teams.
2. Zes finaleraces van de 2e, 3e en 4e divisie van de Nederlandse Triathlon bond. In deze races strijden zeshonderd deelnemers uit heel Nederland voor promotie of behoud van één van de divisies van de Nederlandse

Triathlon bond.

KIKA goede doelen race: Kans voor individuele deelnemers en triodeelnemers om geld te halen voor KIKA door het volbrengen van de Triathlon Zaanstad.
RUNX ZAANDAM SPONSOR LOOPPARCOURS
Frank Ossen eigenaar van het huidige RUNX op de gedempte Gracht in Zaandam is altijd al een trouwe sponsor geweest van ons triathlon evenement. Deze editie word een speciale dus besloot Frank Ossen met zijn RUNX Zaandam zelfs hoofdsponsor te worden van het loopparcours. RUNX zal tijdens de triathlon prominent aanwezig zijn op en rond het loopparcours. De organisatie is zeer verheugd met RUNX als mede hoofdsponsor van de Triathlon Zaanstad, een perfecte uitstraling op het parcours en een schat aan ervaring op loopgebied is binnen.
RunX Zaandam is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Zo kun je bij ze terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Je bent van harte welkom bij RUNX in Zaandam. De koffie staat voor je klaar!

ATHLETE SPORTS WORLD, HOOFDSPONSOR ZWEMPARCOURS
Wij zijn zeer verheugd om nu al te kunnen melden dat Athlete Sports World onze hoofdsponsor is van het hele zwemparcours, www.athletesportsworld.com is jouw triatlonwinkel in Europa met eenvoudige en snelle verzending! Hier vindt u alle producten die u nodig heeft voor triatlon, zoals wetsuits, trisuits, transitietassen, zwembrillen, sportvoeding, accessoires en nog veel meer.
Als je niet in het bezit bent van een wetsuit, is er de mogelijkheid om deze te huren tijdens onze triathlon.
Een wetsuit huren doe je bij AthleteSportsWorld.com, onze hoofdsponsor van het zwemparcours.

Copyright © 2019 Triathlon Zaanstad
www.triathlonzaanstad.nl

Bezoeken: 8