Disney’s high school musical op Koningsdag! In het Rehthuys

Datum: 27 april 2018

Disney’s high school musical op Koningsdag!

Het koningsdag programma is rond, we hebben een braderie, vrijmarkt en super attracties voor jong & oud! En ook een geweldig optreden van Disney’s high school musical! Kom ook om 11 uur naar het Regthuys en geniet van een mooie Show

Disney’s High School Musical

Daphne Bruineberg ProductionsGenre: Stadsprogrammering

Disney’s High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen na te streven. East High School is in rep en roer wanneer Troy, de aanvoerder van het basketbalteam, samen met de verlegen studiebol Gabriella, besluit om in de schoolmusical te willen spelen. De vaste groepjes Atleten, Brainiacs en Tonelo’s maken allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te kunnen maken?

Daphne Bruineberg Productions is een jong bedrijf dat zich richt op musicalproducties, workshops en regie. De musicalproducties spreken hierbij het meest tot de verbeelding. Met titels als Disney’s High School Musical en The Wiz, biedt het bedrijf een educatief platform aan talenten van 16 jaar en ouder. Producties met een professionele aanpak en professionele begeleiding van het artistieke team.

DB Productions is een erkend leerbedrijf en de producties vormen een broedplaats voor jong talent. Met een mooie mix van ervaring en jonge onbevangenheid staat de cast van High School Musical klaar om u een wervelende show te bieden.

Fotografie: Mieke van der Raay

Weergaven: 0