Decemberconcert Dagorkest Zaanstreek/Waterland

Datum: 10 december 2017

Decemberconcert Dagorkest Zaanstreek/Waterland 14:00 u. 

Elk jaar organiseert het Dagorkest Zaanstreek/ Waterland een eigen concertmet speciale gastoptredens. Voor het eerst in ons bestaan doen we dat in de Grote Kerk in Westzaan. Dat vinden

we een prachtige locatie: de akoestiek en ambiance zijn geweldig. We willen er graag ons jaarconcert ten gehore brengen en
iedereen voor 10 december uitnodigen dit bij te wonen. De aanvang is om 14.00 uur en voor de prijs hoeft u het niet te laten, deze is € 10,- inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen hebben gratis toegang.

Wat u kunt verwachten is een enthousiast orkest met een eigentijds repertoire dat gebaseerd is op ‘Een knipoog naar de Kerst’. We zijn supertrots dat violist Sergei Fedosjeenko en het Lapis Ensemble onder leiding van Wietse Stuurman hun medewerking hebben toegezegd.
Zij gaan soleren, maar Sergei zal ook samen met het orkest een paar prachtige nummers ten gehore brengen. Alles onder de bezielende leiding en regie van onze dirigent Rolf Hoogenberg. Er is ook weer een tombola met mooie prijzen. Kortom, het wordt een unieke, muzikale middag. U bent van harte uitgenodigd en we hopen u op 10 december te mogen verwelkomen in de Grote Kerk. Kaarten kunt u bestellen via het secretariaat: Wil Kleiss, wilkleiss@kpnplanet.nl of 075-6212 458. Of aan de zaal, maar vol is vol!

Bezoeken: 14