De dag van westzaan gaat door dit jaar op 11 september 2021🎉🎉 Later meer info.

Datum: 11 september 2021

Beste (oud)deelnemers van De Dag van Westzaan,
Deze week zal de Wessaner weer op de mat vallen, in deze Wessaner staat een toch wel heel leuk bericht over De Dag van Westzaan. Via deze weg willen we jullie hiervan als eerste op de hoogte brengen.
Het hele bericht wat in de Wessaner zal staan staat hieronder vermeld, maar waar het kort gezegd op neerkomt is: De Dag Van Westzaan gaat door!!! Uiteraard in hoeverre dit mogelijk is met de coronaregels én organisatie, maar dit is ook afhankelijk van met welke fantastische (coronaproof) ideeën jullie komen!
Daarom zouden wij heel graag via ddvwikdoemee@gmail.com willen horen welke ideeën jullie hebben. We weten dat het kort dag is maar hopelijk lukt dit voor 15 juni 2021. Dewi gaat ook weer proberen om een speciale De Dag van Westzaan Wessaner te maken. Een stukje tekst samen met een logo/plaatje hiervoor inleveren, kan ook vóór 15 juni 2021 via ddvwikdoemee@gmail.com .
Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!!!
P.S. Vanaf de volgende keer zullen dergelijke mails over De Dag van Westzaan verzonden worden via
ddvwikdoemee@gmail.com , check dus ook je spam/ongewenste mail over ongeveer een maand! Bericht wat in de Wessaner staat:
Gaat De Dag van Westzaan dit jaar wel door?
Dat was tot voorkort nog de vraag en eigenlijk wist niemand hier het antwoord op. Maar nu heeft de organisatie iets besloten waar we toch allemaal wel heel blij van gaan worden!
De Dag van Westzaan 2021 gaat door! Hoe en wat, dat weten we zelf eigenlijk ook nog niet, van corona zullen we op 11 september namelijk nog niet helemaal af zijn. De organisatie gaat er vanuit dat er een ander halve meter afstand gehouden zal moeten worden, maar ook een registratie vooraf is niet uitgesloten en hoe zal het zijn met de mondkapjesplicht, de groepsgrootte en ga zo maar door?
De Dag van Westzaan gaat dus door maar in aangepaste vorm, deze aangepaste vorm gaat voor nog meer organisatorische planning zorgen. Dat terwijl de organisatie twee maanden later is begonnen dan normaal en er geen fysieke vergaderingen plaats kunnen vinden, kortom de komende tijd zullen wij niet stil zitten.
Maar hopelijk zit Westzaan in deze tijd ook niet stil, want ook bij de deelnemers zullen na het lezen van dit bericht weer ideeën opbloeien, maar misschien ook wel bij nog niet deelnemers. Dus bij deze heb je de voorgaande jaren niet mee gedaan met De Dag van Westzaan? Dat maakt niet uit, meld je nu aan met het idee dat je wilt gaan uitvoeren op De Dag van Westzaan via ddvwikdoemee@gmail.com . Uiteraard mag je, je ook via dit mailadres aanmelden als je ons wilt helpen met wat organisatie, als verkeersregelaar of als corona-agent noem maar op, hulp is altijd welkom! Dan kunnen we er met z’n alle op 11 september een groot feest van maken(met wat afstand)!!!
Nu is dus nog veel onduidelijk, maar in de volgende Wessaner hopen we concretere plannen te kunnen presenteren. Wel kunnen we alvast meegeven dat er al een fantastisch initiatief op gang is gezet wat plaats zal vinden op De Dag van Westzaan. Meer mogen wij hier niet over vertellen, de enige instructie die wij mogen mee geven is dat dit de initiatiefnemers dit zelf via alle mediakanalen zullen gaan delen!
Uiteraard zullen wij zelf dit jaar ook meer via Facebook (De Dag van Westzaan) en Instagram (dedagvanwestzaan) moeten gaan communiceren dus volg ons daar ook voor updates over alles wat er gebeurd rondom De Dag van Westzaan!
Voor degene die zich nu gaan aanmelden via ddvwikdoemee@gmail.com tot snel in de mail, voor alle andere Westzaners tot 11 september!!!
Met vriendelijke groet,
De organisatie van De Dag van Westzaan
De Dag van Westzaan

Bezoeken: 7