De Dag van Westzaan 2019 In de Kwaker

Datum: 8 mei 2019

Uitnodiging bijeenkomst DDvW 8 mei 2019 (1)De Dag van Westzaan 2019

Uitnodiging 8 mei 2019 in het dorpshuis De Kwaker om 19.30 uur Verlaat op verzoek Voetbal wedstrijd
LET OP!!! i.v.m de wedstrijd van AJAX deze avond begint de vergadering om 19.30!!!

De afgelopen vergadering zijn velen van jullie aanwezig geweest en zijn er weer nieuwe ideeën komen opborrelen. De organisatie van De Dag van Westzaan is langzaam op gang aan het komen, zodat er op 14 september weer een mooie (3e) editie van De Dag van Westzaan kan plaatsvinden.

Gelukkig hadden velen alweer leuke ideeën die eigenlijk al klaar waren om uit te voeren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het net als voorgaande jaren weer een fantastische dag zal worden.
Zoals in de laatste vergadering is aangegeven zal de deadline voor het aanleveren van de stukjes eerder zijn dan vorig jaar. De stukjes kunnen namelijk t/m 9 mei ingestuurd worden. Het is daarom heel fijn dat velen al in grote lijnen ideeën hebben. De stukjes die worden aangeleverd zullen geplaatst worden in de speciale Wessaner. Andere initiatieven, zij die geen stukje aanleveren maar wel hun deuren openen op deze feestelijke dag, kunnen op de digitale plattegrond (Facebook en www.westzaan.nl) worden benoemd.
Dit kan door, vóór 1 september te mailen naar het hieronder genoemde mail- adres. Uiteraard geldt voor alle initiatieven: maak gebruik van de sociale media, zie onderaan.
Als uw plannen al bekend zijn, zijn wij daar reuze benieuwd naar en vragen wij u deze alvast door te geven. Dit kan via de mail naar het mail-adres; ddvwikdoemee@gmail.com

Wat velen van jullie waarschijnlijk al weten, er zit achter deze dag wel veel werk. Tijdens de vergaderingen worden ideeën uitgewisseld en hulp aan elkaar geboden. Want samen sta je sterker. Wilt u ook graag (weer) uw deuren open zetten op De Dag van Westzaan maar heeft u nog geen idee op welke manier? Of wilt u op een andere manier ondersteuning geven aan deze dag, dan nodigen wij u van harte uit op de volgende vergadering. Deze vindt plaats op 8 mei 2019 in het dorpshuis De Kwaker om 19.30 uur(!).
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.westzaan.nl. Of bekijk onze Facebookpagina: De Dag van Westzaan.

Dewi Fraij.

Gallery -of dreams

De Dag van Westzaan 2019 Er zijn tijdens de eerste vergadering weer heel veel leuke ideeën boven komen drijven om De Dag van Westzaan nog spectaculairder te maken. De Dag van Westzaan vindt dit jaar plaats op 14 september. Om deze dag te openen zal er weer een oldtimeroptocht worden georganiseerd. De oldtimers zullen van de Zuid naar de Noord rijden. Via Plan Molenaar en de Provincialeweg zal de stoet weer terug het dorp inrijden, om vervolgens op diverse plekken in het dorp tentoongesteld te worden, onder andere bij Gallery of Dreams

Hebt u een oldtimer en lijkt het u leuk om het dorp wakker te schudden? Geef u dan op via dotte
kuiper@gmail.com. Op De Dag van Westzaan zullen veel deuren open staan en iedereen is welkom. De Westzaners die een kijkje nemen bij één van de vele verenigingen, instanties of stichtingen willen misschien wel lid worden of op een andere manier hulp aanbieden. Dit is dan ook de reden dat De Dag van Westzaan wordt georganiseerd. Wie is
er nou niet trots op alle organisaties die er in Westzaan zijn? Wilt u als vereniging, instantie of stichting
een bijdrage leveren op De Dag van Westzaan, mail dan naar ddvwikdoemee@gmail.com.

Aan het organiseren van deze fantastische dag zit natuurlijk heel wat werk. Tijdens de vergaderingen worden ideeën uitgewisseld en hulp aan elkaar geboden. Want samen staan we sterk. Wilt u ook graag uw deuren openzetten op De Dag van Westzaan, maar heeft u nog geen idee op welke manier, of wilt u op een andere manier ondersteuning geven aan deze dag, dan nodigen wij u van harte

uit voor de volgende vergadering. Deze vindt plaats op 8 mei in dorpshuis De Kwaker om 20.00 uur.Let op, als u iets wilt doen en ook een stukje wilt plaatsen in de speciale ‘Wessaner’ die voor De Dag van Westzaan verschijnt, dan moet dit vóór 8 mei worden gestuurd naar ddvwikdoemee@gmail.com.

Stuur alstublieft wel vooraf even een berichtje, dan ontvangt u de voorwaarden waaraan het door u geschreven stukje moet voldoen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.westzaan.nl. Of bekijk onze
Facebookpagina: De Dag van
Westzaan.

tot 8 mei in de Kwaker om 20:00 u.

Gallery of Dreams, tegenover de begraafplaats.

Weergaven: 0