Dag van Westzaan Uitnodiging bijeenkomst in De Kwaker

Datum: 27 maart 2019

Het voorjaar is net begonnen, maar toch denken wij al aan 14 september. Dan zal alweer de 3e editie van De Dag van Westzaan plaatsvinden.

Gelukkig zijn wij niet de enige die al denken aan deze dag want tijdens de voorzitters vergadering bleek dat vele al vol zitten met leuke ideeën. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het net als voorgaande jaren weer een fantastische dag zal worden.

Gezien de strakkere planning van de pr dit jaar zijn wij hartstikke blij dat vele al in grote lijnen plannen en/of ideeën hebben. Wij hopen dan ook dat het programma snel bekend is en dat de pr dit jaar minder achter de wagen aan hoeft te lopen. Als u plannen al bekend zijn, zijn wij daar reuze benieuwd naar en vragen wij u deze alvast door te geven. Dit kan via de mail naar het mail-adres; ddvwikdoemee@gmail.com

Wat vele van jullie waarschijnlijk al weten zit er achter deze dag wel wat werk. Tijdens de vergaderingen worden ideeën uitgewisseld, en hulp aan elkaar geboden. Want samen sta je sterker. Zou u ook graag (weer) uw deuren open zetten op De Dag van Westzaan maar heeft u nog geen idee op welke manier. Of wilt u op een andere manier ondersteuning geven aan deze dag, dan nodigen wij u van harte uit op de eerste vergadering. Deze vindt plaats op 27 maart 2019 in het dorpshuis De Kwaker om 20.00 uur.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.westzaan.nl. Of bekijk onze Facebookpagina: De Dag van Westzaan.

Dewi Fraij.

Bezoeken: 4