Café de Kazerne open zaterdag a.s. Winterfair

Café De Kazerne zal tijden De Winterfair geopend zijn. 

In plaats van brand blussen kan a.s. zaterdag  de dorst worden gelest in de voormalige brandweerkazerne in Westzaan. Daar is  café De Kazerne op  de Winterfair gelegenheid een drankje te nemen. (Torenstraat 1)

Harry Slinger heeft tijdens de laatste Dorpscontact vergadering ( DC) bijeenkomst  een warm pleidooi gehouden om het Café regulier geopend  te krijgen voor het Westzaanse publiek. Hij overhandigde de nieuwe wijkwethouder Sanna Munnikendam (D66)   een petitie waarin vele Westzaners Ja hadden gezegd voor de komst van een buurt Café naast de Grote Kerk.  

De vele reacties op Facebook “Je Bent een Westzaner ” zijn heel bemoedigend : Yeaaahhhh, Nog meer gezelligheid, Zal top zijn, Zal super zijn, heel leuk, top!, Ik ga er zeker heen, Kunnen we eindelijk de vrijmibo doen…

Willem Winkels en zijn echtgenote de exploitanten  wordt a.s zaterdag veel succes toegewenst


UPDATE 16/9/2017. Het Noordhollands Dagblad meldt dat er een conflict is tussen Winkels en Zaanstad over een uitbouw van het pand, die zou veel groter zijn dan volgens de tekening was toegestaan. Voordat dat is opgelost, krijgt Winkels geen horeca-vergunning.

U bent van zaterdag harte welkom! 

Weergaven: 5