Andre van vliet Orgelconcert in de Grote Kerk Westzaan

Datum: 26 april 2019

Andre van vliet Organist

Op vrijdagavond 26 april zal de bekende Nederlandse organist André van Vliet een concert verzorgen
op het fraaie, monumentale orgel van de Grote Kerk. Hij heeft een mooi en afwisselend programma samengesteld, speciaal afgestemd op Koningsdag.
André van Vliet begeleidde al op zeer jonge leeftijd de erediensten in zijn woonplaats, waarna in 1984 een vaste aanstelling als kerkorganist volgde.

Inmiddels was hij lessen gaan volgen bij Gijsbert Lekkerkerker en later bij Herman van Vliet (die ook zeer regelmatig te gast is in Westzaan). Hierna zette hij zijn studie voort op het Utrechts Conservatorium, waar hij in 1991 zijn diploma haalde. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is hij een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel, daarnaast groeit ook het aantal uitnodigingen voor orgelconcerten. Ondertussen is André dirigent van een aantal koren en organist in zijn woonplaats Polsbroek.

Het oranjeconcert begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.15 uur open. De toegang is gratis en de koffie en thee staat voorafgaand aan het concert weer voor u klaar. Na afloop is er een collecte ten bate van het orgelfonds.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de orgelcommissie van de Grote Kerk? Meld u zich dan aan bij orgelconcerten.westzaan@live.nl.

U ontvangt dan regelmatig per e-mail informatie
over onder andere aankomende concerten

Toegang Gratis
Informatie Oranje concertna afloop collecte tbv orgelfonds
Website http://andrevanvliet.nl

Datum Vrijdag 26 April 2019, 20:00 uur

Weergaven: 7