Aan leden/afdelingsleden/secretariaten van de Westzaanse Gemeenschap,

Wil Evers rechts

Aan leden/afdelingsleden/secretariaten van de Westzaanse Gemeenschap,

Aan leden/afdelingsleden/secretariaten van de Westzaanse Gemeenschap,Ieder jaar wordt de Algemene Ledenvergadering van de Westzaanse Gemeenschap in het voorjaar gehouden. Maar ook dit voorjaar, evenals vorig jaar, kan het vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De vergadering van 2021 wordt uitgesteld tot het najaar en het bestuur hoopt dat de coronaregels dan zo versoepeld zijn, dat we bijeen kunnen komen op locatie. Zodra een datum bekend is wordt u op de hoogte gebracht.Als bijlage vindt u het Groene Boek, echter zonder uitnodiging, agenda en verslag van de vorige Algemene Ledenvergadering in 2019. In 2020 is de Algemene Ledenvergadering niet gehouden.Deze stukken worden toegevoegd wanneer u een uitnodiging krijgt voor de nieuwe vastgestelde Algemene Ledenvergadering.

Het Groene Boek omvat de jaarverslagen van de afdelingen 2020, het financieel jaarverslag 2020 en de adressenlijst van de WG.

Als WG lid kunt u een wachtwoord aanvragen via e-mail westzaansegemeenschap@upcmail.nl of bestuurwg@westzaan.nl 

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de verslagen dan kunt u die mailen naar: westzaansegemeenschap@upcmail.nl of bestuurwg@westzaan.nl 

 

Met vriendelijke groeten,

  1. Zwikker-Buis – secretaris WG

    Marcel Haarhuis namens de Westzaanse Gemeenschap

Weergaven: 1