1983 tot 2018   –   35 jaar Historische Vereniging Westzaan

1983 tot 2018   –    35 jaar

Historische Vereniging Westzaan

Juni 2018

Betreft: Oproep aan alle Rabobank rekeninghouders!

Door in te loggen via internetbankieren kun je onder “mijn gegevens” zien of je lid bent. Iedereen die vóór 23 juli 2018 lid is van Rabobank Zaanstreek mag meestemmen. Kijk voor meer informatie over de campagne op www.rabobankzaanstreek.nl. Ook op www.westzaan.nl vind je meer informatie.

Beste mensen,

Rabobank Zaanstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zaanstreek stelt € 65.000,- beschikbaar! Ook Historische Vereniging Westzaan doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe kun je stemmen?

Stemmen kan van 28 augustus tot en met 17 september 2018 en gaat heel eenvoudig. Als je lid bent van Rabobank Zaanstreek ontvang je een stemkaart met een unieke code. Met deze unieke code kun je 5 stemmen uitbrengen. Elke stem is geld waard. En iedereen die lid is mag stemmen. Je stemt niet als huishouden, maar je stemt voor jezelf. Ieder individu die lid is mag stemmen. Ook als je een en/of-rekening hebt en beiden lid bent, mag je allebei stemmen. Het zou helemaal fantastisch zijn als je niet alleen zelf stemt, maar ook je familie, en vrienden vraagt om op de Historische Vereniging Westzaan  te stemmen. Want hoe meer stemmen, hoe meer activiteiten we kunnen bieden.

Oproep aan alle leden en belangstellenden

Het is voor de Historische Vereniging Westzaan belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor [Bestedingsdoel vereniging].

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, en vrienden stemmen geven aan Historische Vereniging Westzaan tijdens Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zaanstreek. Kijk voor meer info over Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/Zaanstreek.

Bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Ingrid Jahn- van Binsbergen

Historische Vereniging Westzaan

 

Weergaven: 1