Lichtjesavond/ In Memorial Westzaan groot succes

Jubileumjaar “In Memoriam” lichtjesavond

Een groter opkomst zorgde voor een mooie plechtige herdinkings avond Op vrijdag 28 oktober jl organiseerde De Historische Vereniging Westzaan voor de vijfde keer een ‘In Memoriam’ lichtjesavond op de Algemene begraafplaats aan de Dolphijnstraat te Westzaan.  
Wethouder Wessel Breunesse sprak een welwillend woordje van dank aan een ieder die de moeite had genomen deze lichtjes avond te bezoeken en even stil te staan bij de geliefden die wij zo missen.

De Historische Vereniging Westzaan biedt deze mogelijkheid graag aan  In een met honderden lichtjes werd het sfeervol verlicht begraafplaats opgesierd

Het kinderkoor o.l.v. juf Patricia Fleumer school Wij-Land was een groot succes  
Zanger en voordrager Benjamin van der Logt en het Margriet Eshuijs PopKoor verzorgde het muzikale gedeelte

Dit jaar stond er voor het eerst een “Wensboom” iedereen mag op de kaartjes kenbaar maken wat u voor de algemene Begraafplaats aan de Dolpfijnstraat te Westzaan aan wensen heeft en dit ophangen aan de boom.
Wethouder Wessel Breunesse.sprak een dankwoord uit voor de allen aanwezigen Een  luisterd oor voor het kinderkoor van school Wij-Land o.l.v. juf Patricia werd werd geuit.

Gedichten werden door Ingrid Jahn- Van Binsbergen van de Historische Vereniging Westzaan afwisselend voorgedrqagen door  Benjamin van der Logt
Het  Margriet Eshuijs PopKoor bracht  enkele mooie liederen ten gehore  waaronder het welbekende ‘Imagine’

Weergaven: 31