EHBO Westzaan

EHBO Westzaan
Hier kunt u alles lezen omtrent de EHBO Westzaan

zie site EHBO Westzaan

Deze EHBO cursus van ongeveer 14 les avonden wordt gegeven op de donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur In Dorpshuis de Kwaker, de kosten zijn € 195.00 Bjjjdeze cursus komen alle aspecten van de EHBO aan de orde, van het eenvoudige verbandje tot botbreuken Reanimatie en het gebruik van de AED (Defibrilator)
De cursus start alleen bij voldoende deelname. Informatie en / of aanmelden via secretariaat ehbowestzaan@outlook.com U kunt ook gelijk ons aanmeldingsformulier invullen, klik hier.
Om lid te worden van de EHBO Westzaan ,klik hier

Mocht u de EHBO-ers nodig hebben of heeft u een vraag over het aanstaande cursusseizoen schiet u dan gerust één van de EHBO-ers aan.Elk jaar organiseert de EHBO van Westzaan 10 cursusavonden voor gevorderden op de donderdagavond in het dorpshuis De Kwaker. Tevens proberen wij elk jaar een cursus voor beginners te starten waarvoor minimaal 8 cursisten nodig zijn. Bij voldoende animo kunnen wij ook specialistische cursussen verzorgen zoals AED+reanimatie of EHBO bij kinderen.Naast de cursussen zijn er EHBO-ers van onze vereniging paraat bij evenementen die in en om ons dorp georganiseerd worden. Zij zorgen er voor dat mocht er onverhoopt iets mis gaan er eerste hulp verleend wordt.

In Westzaan zijn op de volgende plaatsen AED’s beschikbaar

Voetbal vereniging Westzaan
Dorpshuis De Kwaker
Roda Korfbal vereniging
Lambermelizs Zorgcenter
Tennis vereniging Westzaan
En bij de Deka markt op het Zuideinde.
Houtman Fysiotherapie Zuideinde
Grote Kerk Torenstraat.
Staatsbosbeheer aan de Middel

Ook op de huisartsen post in de Torenstraat en
het zuideinde is een AED beschikbaar.

Tel 06 22524414

 

Weergaven: 157