DDvW gaat sowieso door, maar hoe of wat is nog onbekend

 

DDvW gaat sowieso door, maar hoe of wat is nog onbekend


Het doorgaan van DDvW was tot voor kort nog de vraag en eigenlijk wist niemand hier het antwoord op. Maar nu heeft de organisa- tie iets besloten waar we toch allemaal wel heel blij van gaan worden. De Dag van West- zaan 2021 gaat door op 11 september 2021! Hoe en wat, dat weten we zelf eigenlijk ook nog niet. Van corona zullen we dan namelijk nog niet helemaal af zijn. De organisatie gaat ervan uit dat er anderhalve meter afstand gehouden zal moeten worden, maar ook een registratie vooraf is niet uitgesloten. En hoe zal het zijn met de mondkapjesplicht, de groepsgrootte en ga zo maar door?

De Dag van Westzaan gaat dus door, maar in aan- gepaste vorm. Deze aangepaste vorm gaat voor nog meer organisatorische planning zorgen. En dat terwijl de organisatie twee maanden later is begon- nen dan normaal en er geen fysieke vergaderingen plaats kunnen vinden. Kortom, de komende tijd zullen wij niet stilzitten. Maar hopelijk zit Westzaan ook niet stil, want bij de deelnemers zullen na het lezen van dit bericht wel weer ideeën opbloeien, maar misschien ook wel bij nog niet deelnemers. Dus bij deze: heb je de voorgaande jaren niet mee gedaan met De Dag van Westzaan? Dat maakt niet

uit. Meld je nu aan met het idee dat je wilt gaan uitvoeren via ddvwikdoemee@gmail.com. Uiter- aard mag je je ook via dit e-mailadres aanmelden als je ons wilt helpen als verkeersregelaar of als corona-agent en noem maar op. Hulp is altijd wel- kom! Dan kunnen we er met z’n allen op 11 septem- ber een groot feest van maken(met wat afstand)!

Nu is dus nog veel onduidelijk, maar in de volgende Wessaner hopen we concretere plannen te kunnen presenteren. Wel kunnen we alvast meegeven dat er een fantastisch initiatief in gang is gezet dat plaats zal vinden op De Dag van Westzaan. Meer mogen wij hier niet over vertellen. Het enige wat we mogen meegeven is dat de initiatiefnemers het zelf via alle mediakanalen zullen bekendma- ken. Uiteraard zullen wij zelf dit jaar ook meer via Facebook (De Dag van Westzaan) en Instagram (dedagvanwestzaan) moeten gaan communiceren. Volg ons daar dus ook voor updates over alles wat er gebeurt rondom De Dag van Westzaan.

Voor degenen die zich nu gaan aanmelden via ddvwikdoemee@gmail.com: tot snel in de mail. Voor alle andere Westzaners: tot 11 september!

Organisatie De Dag van Westzaan

Warning: Use of undefined constant taxonomy - assumed 'taxonomy' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/westzaan.nl/webspace/httpdocs/westzaan.nl/wp-content/themes/wsn/functions.php on line 228 Warning: Use of undefined constant title_li - assumed 'title_li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/westzaan.nl/webspace/httpdocs/westzaan.nl/wp-content/themes/wsn/functions.php on line 229