Ook zo’n zin in weer een avondje uit?

Datum: 24 juni 2021

Ook zo’n zin in weer een avondje uit?

De evenementencommissie van het Reghthuys staat te trappelen van ongeduld. Kunnen we misschien binnenkort weer samenkomen? Om, als het kan en mag, direct weer de deuren open te kunnen gooien, blijft het Reghthuys zich voorbereiden op het nieuwe evenementenseizoen.Vol trots presenteert het voorzichtig en onder voorbehoud de volgende artiesten: 24 juni: Duo 2FeelGood, 28 mei: Marc Enthoven, 24 sept: Hans Hanneman en eind oktober: Amsterdamse avond met kroegtijger Beppie Bijsient.

Er kunnen onder normale omstandigheden zo’n 75 mensen per voorstelling plaatsnemen in de grote zaal, maar het zou ook kunnen dat de coronamaatregelen van toepassing zijn. Dan mogen er 30 mensen worden toegelaten. Kijk voor de meest actuele informatie over het wel of niet doorgaan van bovenstaande optredens op de

Facebookpagina (Reghthuys Westzaan). En, als je daar toch bent, geef ons een like, een duimpje én volg ons!

Wil je bij een van deze optredens aanwezig zijn? Mail dan naar info@reghthuyswestzaan.nl voor de reservering en de prijs van de toegangskaarten. Die is mede afhankelijk van het aantal toegestane personen. We zien jullie hopelijk snel. Pas goed op jezelf!

 ReghtHuys

Esther Keizer