Dagorkest Zaanstreek Waterland

Adres
Morgenstarstraat 144
1544 CT Zaandijk
Categorie

Het orkest staat onder leiding van Rolf Hoogenberg, een dirigent met een geweldige ervaring en de gave een grote groep muzikanten tot goede prestaties te stimuleren. Regelmatig treedt het orkest op in een voorjaar, najaar of kerstconcert. Ook laat het orkest regelmatig (gem. 10 keer per jaar!) haar muziek klinken op braderieën, wijkfeesten, voor charitatieve instellingen, tijdens festivals en in verzorging- en verpleeghuizen.
Nu het orkest vanaf 1 januari 2011 in “De Kwaker” repeteert is het ook de bedoeling om enkele concerten in het Dorpshuis te gaan verzorgen. Kijkt u regelmatig in onze agenda en dan zult u weten wanneer en waar wij spelen.

Warning: Use of undefined constant taxonomy - assumed 'taxonomy' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/westzaan.nl/webspace/httpdocs/westzaan.nl/wp-content/themes/wsn/functions.php on line 228 Warning: Use of undefined constant title_li - assumed 'title_li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/westzaan.nl/webspace/httpdocs/westzaan.nl/wp-content/themes/wsn/functions.php on line 229