Iman Eloise in de prijzen

Iman Eloise in de prijzen

zie recente video taart versieren
Brons gehaald op wedstrijd in Engeland. Het is een prachtig sugar art bloemstuk geworden. Je werd door een microscoop gehaald en daarom ben ik extra blij dat het gelukt is.
Het is mij weer gelukt om twee prijzen te halen. Merit gehaald voor mijn Paphiopedilums orchidee.Ik ben er trots op, want ik had hem nooit eerder gemaakt.

Iman Eloise uit Westzaan is trots, supertrots. Ze is ‘cakedesigner’ en heeft afgelopen al vele prijzen in de wacht gesleept voor de categorie ‘Sugar Art Flowers’ tijdens de nationale kampioenschappen van Taart & Trends in de Utrechtse Jaarbeurs en in Engeland Al veleprijzen is gewonnen een bijzondere prestatie.

(VIDEO) Iman maakt prachtige suikerbloemen: “Ik was z├│ blij dat ik won”
11-11-2019 07:00

(VIDEO) Iman maakt prachtige suikerbloemen:
WESTZAAN – Ze zijn haast niet van echt te onderscheiden, de suikerbloemen van Iman Eloise uit Westzaan. Ze viel er afgelopen week mee in de prijzen op het Engelse Cake International, een WK voor taarten bakken en versieren. Eerder won ze al een nationale titel: “Echt geweldig!”

In haar werkkamer thuis maakt ze ze de mooiste creaties. Nadat ze een workshop ‘sugar arts’ had gevolgd was ze verkocht. Sindsdien is ze steeds beter geworden, zo goed dat ze zich nu met de internationale top mag meten.

Het maken van die suikerbloemen is een heel precies karweitje. Bekijk hier hoe dat in z’n werk gaat:

zie ook RTL WESTZAAN – Ze zijn haast niet van echt te onderscheiden, de suikerbloemen van Iman Eloise uit Westzaan. Ze viel er afgelopen week mee in de prijzen op het Engelse Cake International, een WK voor taarten bakken en versieren. Eerder won ze al een nationale titel: “Echt geweldig!”

In haar werkkamer thuis maakt ze ze de mooiste creaties. Nadat ze een workshop ‘sugar arts’ had gevolgd was ze verkocht. Sindsdien is ze steeds beter geworden, zo goed dat ze zich nu met de internationale top mag meten.

Het maken van die suikerbloemen is een heel precies karweitje. Bekijk hier hoe dat in z’n werk gaat: