Westzijderveld met vrijwilligers van OBW SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Datum: 14 december 2019

Westzijderveld met vrijwilligers van OBW SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Hierbij willen we je weer uitnodigen om mee te helpen riet opruimen en boompjes rooien in het Westzijderveld en wel op zondag 17 november as.
Vorige maand waren we met een flinke ploeg: 32 vrijwilligers!! We hebben heel wat werk verzet! ‘t Zou mooi zijn als we elke maand met zoveel vrijwilligers aan de slag gaan.

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we weer, zoals gewoonlijk, houden in één van de molens. We weten nog niet in welke, dat moet nog even afgesproken worden.

Graag nog even een herinnering:

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 11 decas. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 14 dec
Namens het bestuur van OBW,
Marja Veken, sec

Het is altijd gezellig in Het Westzijderveld met vrijwilligers van OBW in samenwerking met Staatsbosbeheer en Vogelwacht Zaanstreek in dit mooie Westzijderveld “riet”te harken.
Doet u ook een keer mee.?

Werkdagen Westzijderveld
De natuur werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en zullen worden verricht onder leiding van Staatsbosbeheer.
De koffiepauze – met koffie of thee en een punt appeltaart – wordt de ene keer gehouden in molen Het Prinsenhof en de andere keer in molen De Jonge Dirk. U kunt altijd tijdens deze koffiepauze de molen bekijken.

Vriendelijk verzoek: neem zelf een koffie- of theemok + schotel + lepeltje/vorkje mee.
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond voorafgaand aan de werkdag bij de secretaris, tel. 075-6167192, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.

seizoen 2019/2020, u komt toch ook! Heerlijk buiten in de natuur!

\\
zaterdag 14 december 2019
zondag 19 januari 2020
zaterdag 15 februari 2020
zondag 8 maart 2020
zaterdag 4 april 2020 – Skoon Skip (zwerfafval opruimen

Makreel roken

Soort draagbaar (berrie) om kaf, strooi te dragen.