ROLF Hoogenberg schaats voor zijn zoon Florian. Dagorkest Zaanstreek Waterland

Datum: 21 januari 2019

ROLF Hoogenberg schaats voor zijn zoon Florian.

Rolf Hoogenberg, dirigent van het Dagorkest gaat op 27 januari 2019 de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee schaatsen, hier in het kort zijn verhaal:
2 jaar geleden, samen met de geboorte van onze prachtige zoon Florian, werden wij geconfronteerd met de ziekte Cystic Fibrosis(dit is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening). Dankbaar zijn wij aan de De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) die samen met de wetenschap vecht voor mensen met CF en hun naasten. Onderzoek naar de ziekte en medicijnen, het voeren van gesprekken met zorgverzekeraars en politiek maar ook de juiste begeleiding voor het omgaan met de ziekte zijn ontzettend belangrijk. Daarin is al zoveel moois gerealiseerd! Maar we zijn er nog niet. Ga samen met mij de strijd aan tegen CF en steun mij tijdens mijn grensverleggende alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee die ik schaats om een beter leven voor mijn zoon en alle andere CF-pati├źnten mogelijk te maken.

Goed om te weten, alle donaties komen volledig ten goede aan de stichting, kosten reis- en verblijfskosten van de deelnemers aan de schaatstocht worden door de deelnemers zelf betaald!

Volg Rolf op facebook!