Meedoen met de kerstmarkt

Datum: 14 december 2019

Meedoen met de kerstmarkt ( uit de Wessaner(

Kerstmarkt Grote Kerk
Op 14 december wordt weer de jaarlijkse kerst-markt in de Grote Kerk gehouden. Van 10.00 tot 16.00 á 17.00 uur is de kerk omgebouwd tot een sfeervolle kerstmarkt met veel gezelligheid, muziek en uiteraard allerlei lekkers op het hore-caplein. De kerstmarkt maakt geen onderdeel uit van de Winterfair 2019. Deze begint aansluitend vanaf 16.00 uur . Er is een geringe overlap in tijd. Dus een prima idee om de tweede helft van de middag onze gezellige en muzikaal ondersteunde markt te bezoeken.
Er is nog een zeer klein aantal kraamruimten vrij. Voor € 30,– kunt u een kraam huren. Dit bedrag komt volledig ten goede aan een goed doel. Voor dat geld krijgt u de beschikking over een kraam met afdak. Koffie en thee gedurende de dag zijn vrij. Er wordt geen verdere bijdrage gevraagd. Bent u creatief, maakt u mooie dingen (in de kerst-sfeer)? Wij nodigen u graag uit om deel te nemen. Neem contact op met Peter Huisman (075-6280 057) of stuur een e-mail naar kerstmarktpgwest-zaan@gmail.com. U ben van harte welkom.

de kerstmarktcommissie

Op 14 december wordt weer de jaarlijkse kerstmarkt in de Grote Kerk gehouden. Van 10.00 tot 16.00 uur is de kerk omgebouwd tot een sfeervolle kerstmarkt met veel gezelligheid, muziek en uiteraard van allerlei lekkers op het horecaplein.

Door enkele verhinderingen zijn er een paar plekken vrij. Voor € 30 kunt u een kraam huren. Dit bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel dat wij vaststellen. Voor de € 30 krijgt u de beschikking over een kraam met afdak. Koffie en thee gedurende de dag zijn vrij. Er wordt geen verdere bijdrage gevraagd.

Bent u creatief, maakt u mooie dingen (in de kerstsfeer)? Wij nodigen u graag uit om deel te nemen. Neem contact op met Peter Huisman, 075- 6280 057 of stuur een e-mail naar kerstmarktpgwestzaan@gmail.com.

U bent van harte welkom.